Nytt från CC

Nya material

Vi håller på att utvärdera hållbarheten av ett nytt textiltransfermaterial som möjliggör tryck på exempelvis kläder i små volymer i både 1-färgs- och flerfärgstryck. Kontakta oss gärna för mer info om tryck på textil.


Canon imagePRESS C700

Den innovativa imagePRESS C700 är en kraftfull och mångsidig press för färgproduktion som når nya nivåer när det gäller kvalitet och produktivitet för ett stort urval utskriftsmaterial och med många olika efterbehandlingsalternativ.

  • Heltäckande produktivitet för en stor mängd utskriftsmaterial
  • Automatisk dubbelsidig utskrift upp till 300 g/m²
  • Hastigheter på upp till 70 bilder per minut
  • Förstklassig bildkvalitet
  • VCSEL-laserenheten ger en upplösning på enastående 2 400 dpi


HP Latex 260 och 280

HP Latex-skrivare ger ett extremt brett utbud av både utomhus och inomhus applikationer från en enda enhet, vilket överträffar antalet olika applikationer som traditionella lösningsmedelsbaserade skrivare eller vattenbaserade skrivare kan producera.

Latextekniken möjliggör utskrifter med extremt hög kvalité på allt från papper, tapeter & tyger, till självhäftande vinyler och canvasdukar.


Duplo DC 645

Duplo DC-645 en helautomatisk produktionsmaskin för skärning och bigning vid digitalproduktion av t.ex visitkort, inbjudningskort, cd-omslag, broschyrer, omslag mm.
Maskinen är utrustad med extra verktyg för perforering.